salina

Salina

Aerosolii pot fi absorbiti prin respiratie si prin piele, ajutand in felul acesta la tratarea unor afectiuni ale epidermei. Principalele afectiuni pentru care este indicata salinoterapia sunt cele respiratorii: astm, bronsite, sinuzite sau rinite. In plus, sedintele de salinoterapie sunt recomandate deoarece: regleaza somnul, elimina sforaitul, creste imunitatea, sustine detoxifierea organismului si imbunatateste digestia.

sauna uscata

Sauna uscata

Este o sauna realizata intr-o incinta de lemn, incalzita electric cu ajutorul rocilor vulcanice. Sauna uscata are o umiditate de aproximativ 10% si o temperatura de 85° – 90°C, efectul fiind simtit dupa primele 5 minute de utilizare printr-o transpiratie puternica. Acesta transpiratie va elimina toxinele din organism. Beneficiile saunei asupra organismului sunt insa multiple si privesc atat sanatatea fizica, cat si sanatatea psihica.

sauna umeda

Sauna umeda

Bazata pe ritualuri de scaldat care provin din Orientul Mijlociu, baia turceasca sau hammam-ul este mai mult decat un tratament de relaxare si infrumusetare. Acesta este locul perfect in care iti poti curata corpul si sufletul. Spre deosebire de sauna normala, baia turceaca ofera o atmosfera umeda si placuta, fara a fi sufocanta. Aceasta este de obicei o incapere spatioasa, cu o lumina difuza relaxanta si peretii sunt incalziti. In mijlocul iernii baia turceasca este un adevarat rasfat mai ales pentru sanatatea ta.

solar

Solar

Solarul este o solutie excelenta atunci cand vrei sa obtii un bronz rapid. Acesta emite raze ultraviolete similare cu cele emise de soare. Clubul nostru va pune la dispozitie o aparatura profesionala pentru un bronz perfect, vizibil inca de la prima sedinta. Pe langa comoditatea si rapiditatea procedurii, veti optine un bronz uniform și de durată pe toată suprafața corpului. Solarul este recomandat deoarece: ajuta la sinteza vitaminei D care ajută la fixarea calciului în organism și la stimularea sistemului imunitar.